12-2019: Belangrijke wijzigingen per 1 januari 2020 !

12-2019: Belangrijke wijzigingen per 1 januari 2020 !

Belangrijke informatie voor alle cliënten in 2020 verzekerd bij CZ*
* Onder CZ vallen ook Just, OHRA en Nationale Nederlanden (voorheen Delta Lloyd).

Diëtisten Midden Nederland heeft besloten om in 2020 geen contracten aan te gaan met CZ* en bijbehorende labels.

Wat betekent dit voor u?
Allereerst blijft u altijd hartelijk welkom in onze praktijk, ongeacht uw zorgverzekering.

- Als u in 2020 verzekerd blijft bij CZ* en u komt bij ons op consult, dan ontvangt u van Famed een nota die u rechtstreeks aan hen betaalt. De nota bedraagt €17,- per eenheid van een kwartier.
U kunt vervolgens zelf uw nota indienen bij uw zorgverzekeraar en deze betaalt dan een gedeelte van het gefactureerde bedrag terug. Hoeveel dit is verschilt per zorgverzekeraar en soort verzekering. Informeer hierover bij uw verzekeraar. De zorgverzekeraar verrekent zoals gebruikelijk deze nota eerst met het eventueel openstaand eigen risico en vergoedt het overige deel.

- U kunt er ook voor kiezen om over te stappen naar een andere zorgverzekeraar, waarmee wij wel een contract hebben afgesloten. Dit is mogelijk per 1 januari 2020.

Als u in 2020 verzekerd bent bij een zorgverzekeraar waar Diëtisten Midden Nederland wel een contract mee heeft, dan verandert er niets. De nota van uw consult gaat rechtstreeks naar de verzekeraar. De zorgverzekeraar verrekent zoals gebruikelijk deze nota eerst met het eventueel openstaand eigen risico en vergoedt het overige deel.

Mocht u naar aanleiding van bovenstaande nog vragen hebben dan zijn wij uiteraard bereid om een en ander verder toe te lichten. U kunt ons bereiken per mail via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of telefonisch via 06 15 17 38 30.

Met vriendelijke groet, Team Diëtisten Midden Nederland.

Deze website maakt gebruik van cookies. Klik op 'Sluiten' om de cookies te accepteren.