Nieuws

Diëtisten Midden Nederland zoekt per direct een nieuwe collega voor 36 uur per week


Wij zijn per direct op zoek naar een pro-actieve, zelfstandige en klantgerichte diëtist voor de individuele dieetbegeleiding en het geven van (groeps-)voorlichting binnen onze organisatie.
Het is ook mogelijk om een kleiner dienstverband aan te gaan. Je werkt als diëtist grotendeels zelfstandig maar je kunt altijd terug vallen op je collegae.
Wij werken voornamelijk in medische centra en in huisartsenpraktijken. Dat is ontzettend gezellig en biedt bovendien korte lijnen met onze verwijzers.
Ons werkgebied is Midden Nederland, maar de locaties waar we een collega voor zoeken zijn onder andere Amersfoort – Soest – Soesterberg - Houten en Lunteren. Dit is uiteraard in overleg.

Werkzaamheden
• Het verstrekken van individuele voedings- en dieetadviezen
• Het draaien van groepen in het kader van GLI (Slimmer en de Beweegkuur)
• Het onderhouden van contacten met verwijzers over dieetbehandelingen
• Deelnemen aan multidisciplinaire overleggen
• Het plannen van de eigen agenda, beschikbaarheid voor het beantwoorden van de telefoon en de digitale verwerking van de administratie (Evry – KISS) behoren eveneens tot jewerkzaamheden


Functie eisen:
• HBO Voeding & Diëtetiek
• Ingeschreven staan in het Kwaliteitsregister Paramedici
• Lidmaatschap bij de DCN of de NVD
• Voorkeur minimaal 1 jaar relevante werkervaring in de eerste lijn
• In bezit van een auto en rijbewijs B
• Flexibel karakter en het vermogen tot goede communicatie met de diverse verwijzers en (para)medici is een pré
• Zelfstandig kunnen werken en in staat zijn tot multidisciplinaire samenwerking
• Flexibele houding m.b.t. werktijden en werken op verschillende locaties


Voor meer informatie kan je contact opnemen met Ageeth Menthen 06-20619683 of Laura Hilhorst 06-27544621
Schriftelijke reactie kan je vóór 24 oktober mailen naar zowel Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. als Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Diëtisten Midden Nederland breidt uit! We hebben vanaf morgen een nieuwe locatie in Utrecht-Oost bij Academie Instituut op de Homeruslaan.

Onze nieuwe diëtist in opleiding Tamara is al een tijdje bezig met haar stage bij Diëtisten Midden Nederland. Tamara zal met verschillende diëtisten meelopen. Wij hopen dat Tamara een leuke en vooral leerzame periode bij ons zal hebben.

Veel succes Tamara!

Wij zijn per direct op zoek naar een pro-actieve, zelfstandige en klantgerichte diëtist voor de individuele dieetbegeleiding en het geven van (groeps-)voorlichting binnen onze organisatie. 
Je werkt als diëtist grotendeels zelfstandig maar je kunt altijd terug vallen op je collegae. 

In eerste instantie per direct of uiterlijk per 01 september voor minimaal 16 tot 24 uur per week, met mogelijkheid tot uitbreiding van het dienstverband. Ons werkgebied is Midden Nederland. 

Werkzaamheden
• Het verstrekken van voedings- en dieetadviezen 
• Het onderhouden van contacten met verwijzers over dieetbehandelingen;
• Deelnemen aan multidisciplinaire overleggen.
• Het plannen van de eigen agenda, beschikbaarheid voor het beantwoorden van de telefoon en de digitale verwerking van de administratie (Evry) behoren eveneens tot je werkzaamheden.  
• Tevens is het van belang dat er nauwe contacten worden onderhouden met verwijzers en andere zorgverleners. 

Functie eisen:
• HBO Voeding & Diëtetiek 
• Ingeschreven staan in het Kwaliteitsregister Paramedici
• Lidmaatschap bij de DCN of de NVD
• Voorkeur minimaal 1 jaar relevante werkervaring in de eerste lijn 
• In bezit van een auto en rijbewijs B 
• Flexibel karakter en het vermogen tot goede communicatie met de diverse verwijzers en (para)medici is een pré
• Zelfstandig kunnen werken en in staat zijn tot multidisciplinaire samenwerking
• Flexibele houding m.b.t. werktijden en werken op verschillende locaties

Voor informatie kunt u bellen naar Ageeth Menthen 06-20619683 of Laura Hilhorst 06-27544621

Schriftelijke reactie kunt u voor vrijdag 10 juli mailen naar zowel Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. als Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Aansterken na corona? Wij helpen veel (ex-)corona patiënten om weer aan te sterken na corona. Hieronder het verhaal van één van onze cliënten.

Allereerst heeft Sanne ons top geholpen met de adviezen om zo snel mogelijk op te knappen na de heftige corona periode inclusief IC opname en alles wat daarbij komt kijken. Het was fijn om te horen dat spierafbraak erbij hoort en dat je dat kan opbouwen en herstellen door extra eiwitten te nuttigen.

Daarnaast zijn we anders gaan eten zoals bijvoorbeeld dubbel beleg op brood en meerdere malen eten in kleine porties. Na het sporten en/of werken nam ik graag een Breaker. Het heeft mij goed geholpen om daar te zijn waar ik nu ben. Het contact één keer in de zoveel weken was en is nog steeds fijn. Dat het met beeldbellen ging maakte niet zoveel uit.

Het enige wat ik jammer vond is dat wij zelf moesten bedenken dat een diëtist misschien wel handig was om zo snel mogelijk aan te sterken. Jammer dat dit niet via de huisarts of ziekenhuis is geadviseerd maar we moeten allemaal heel veel leren van dit nieuwe virus.

Diëtist Sanne kreeg als bedankje van deze cliënt een lekker bakje verse kersen. Lief!

Hoi! ik ben Anouk, 25 jaar oud en ik studeer Voeding en Dietetiek aan de Hogeschool van Amsterdam. Sinds februari ben ik bezig met mijn afstudeerstage bij Diëtisten Midden Nederland.

Mijn praktijkbegeleidsters Ageeth Menthen en Laura Hilhorst zetten zich vanaf dag één volledig in voor mijn leerproces. Door de onvoorziene omstandigheden rondom het Corona-virus zijn veel stages stopgezet, maar ook in deze moeilijke tijd hebben zij alles op alles opgezet om mijn afstuderen succesvol te laten slagen.

Door middel van veel telefonisch contact en het uitbreiden van mijn werkzaamheden heb ik ook in de thuiswerksituatie enorm veel kunnen leren en ervaring opgedaan.

Uiteindelijk zie ik deze periode dan ook als een kans, omdat ik mij heb moeten ontwikkelen onder omstandigheden die voor iedereen nieuw waren. Het snelle schakelen dat soms nodig was en de momenten dat ik ‘in het diepe werd gegooid’ (altijd met een goed vangnet) hebben mij meer geleerd dan ik me had kunnen voorstellen.

In eerste instantie zou mijn stageperiode op 19 juni aflopen, door de vreemde omstandigheden ben ik er echter van overtuigd dat Ageeth en Laura mij nog veel meer kunnen leren dan tot nu toe mogelijk was. Ik ben hen dan ook enorm dankbaar dat ik mijn stageperiode bij hen mag verlengen tot augustus!

Verder ben ik alle cliënten die openstaan voor mijn begeleiding dankbaar, zonder hen had ik niet de ervaring kunnen opdoen die ik nu wel heb.

Ben jij ook student Voeding en Diëtetiek en wil jij graag ervaring opdoen in de eerste lijn, dan raad ik Diëtisten Midden Nederland zeker aan. Je wordt verwelkomd in een gezellig en hardwerkend team, waar iedereen bijdraagt aan jouw leerproces. Ik had mijn stage en de afronding van mijn studie nergens anders willen doen!

In deze periode is gezonde voeding en leefstijl extra belangrijk, daarom willen wij jullie hierin blijven ondersteunen, op een veilige manier.
Wij hebben daarom deze brochure ontwikkeld.
#corona #covid19 #gezondevoeding #gezondeleeftijl #dietist

Gezien de recente ontwikkelingen en genomen maatregelen omtrent het Corona virus hebben wij als praktijk besloten om de komende 2 weken alle afspraken telefonisch te doen om verdere besmetting van het virus te voorkomen. Uw geplande afspraak blijft gewoon staan, alleen wordt dit een telefonisch consult. U wordt door uw eigen diëtiste gebeld.

We hopen op uw begrip en dat deze maatregelen van korte duur zijn.

https://www.rivm.nl/nieuws/actuele-informatie-over-coronavirus

 

Afgelopen week is onze nieuwe diëtist in opleiding Anouk begonnen met haar stage bij Diëtisten Midden Nederland. Anouk zal er tot eind juni zijn, ze loopt mee met verschillende van onze diëtisten mee. Wij hopen dat Anouk een leuke en vooral leerzame periode bij ons zal hebben.

Veel succes Anouk!

Pagina 1 van 5

Deze website maakt gebruik van cookies. Klik op 'Sluiten' om de cookies te accepteren.