Nieuws

In deze periode is gezonde voeding en leefstijl extra belangrijk, daarom willen wij jullie hierin blijven ondersteunen, op een veilige manier.
Wij hebben daarom deze brochure ontwikkeld.
#corona #covid19 #gezondevoeding #gezondeleeftijl #dietist

Gezien de recente ontwikkelingen en genomen maatregelen omtrent het Corona virus hebben wij als praktijk besloten om de komende 2 weken alle afspraken telefonisch te doen om verdere besmetting van het virus te voorkomen. Uw geplande afspraak blijft gewoon staan, alleen wordt dit een telefonisch consult. U wordt door uw eigen diëtiste gebeld.

We hopen op uw begrip en dat deze maatregelen van korte duur zijn.

https://www.rivm.nl/nieuws/actuele-informatie-over-coronavirus

 

Afgelopen week is onze nieuwe diëtist in opleiding Anouk begonnen met haar stage bij Diëtisten Midden Nederland. Anouk zal er tot eind juni zijn, ze loopt mee met verschillende van onze diëtisten mee. Wij hopen dat Anouk een leuke en vooral leerzame periode bij ons zal hebben.

Veel succes Anouk!

De zorgpremie blijft stijgen, terwijl de zorgpakketten inhoudelijk verder worden uitgekleed. Je betaalt dus steeds meer en krijgt steeds minder.
Wij als diëtisten delen daarom deze petitie om de eerstelijnszorg toegankelijk te houden voor iedereen.

https://petities.nl/petitions/houd-eerstelijnszorg-toegankelijk-voor-iedereen?locale=nl&fbclid=IwAR1H6vcm5Qs6M-prRX2XYnqqk9dA1yeWkSmeW71AWO2-kk1dKGsenGQHKNE

Eigen risico voor 2019 op? Maak nu snel een afspraak voor de maand december bij Diëtisten Midden Nederland en u krijgt gratis voedingsadvies om het nieuwe jaar 2020 goed in te luiden!

Stuur ons een bericht of bel ons tussen 16:00 - 18:00 uur op nummer 06 15 17 38 30.

Belangrijke informatie voor alle cliënten in 2020 verzekerd bij CZ*
* Onder CZ vallen ook Just, OHRA en Nationale Nederlanden (voorheen Delta Lloyd).

Diëtisten Midden Nederland heeft besloten om in 2020 geen contracten aan te gaan met CZ* en bijbehorende labels.

Wat betekent dit voor u?
Allereerst blijft u altijd hartelijk welkom in onze praktijk, ongeacht uw zorgverzekering.

- Als u in 2020 verzekerd blijft bij CZ* en u komt bij ons op consult, dan ontvangt u van Famed een nota die u rechtstreeks aan hen betaalt. De nota bedraagt €17,- per eenheid van een kwartier.
U kunt vervolgens zelf uw nota indienen bij uw zorgverzekeraar en deze betaalt dan een gedeelte van het gefactureerde bedrag terug. Hoeveel dit is verschilt per zorgverzekeraar en soort verzekering. Informeer hierover bij uw verzekeraar. De zorgverzekeraar verrekent zoals gebruikelijk deze nota eerst met het eventueel openstaand eigen risico en vergoedt het overige deel.

- U kunt er ook voor kiezen om over te stappen naar een andere zorgverzekeraar, waarmee wij wel een contract hebben afgesloten. Dit is mogelijk per 1 januari 2020.

Als u in 2020 verzekerd bent bij een zorgverzekeraar waar Diëtisten Midden Nederland wel een contract mee heeft, dan verandert er niets. De nota van uw consult gaat rechtstreeks naar de verzekeraar. De zorgverzekeraar verrekent zoals gebruikelijk deze nota eerst met het eventueel openstaand eigen risico en vergoedt het overige deel.

Mocht u naar aanleiding van bovenstaande nog vragen hebben dan zijn wij uiteraard bereid om een en ander verder toe te lichten. U kunt ons bereiken per mail via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of telefonisch via 06 15 17 38 30.

Met vriendelijke groet, Team Diëtisten Midden Nederland.

Diëtisten Midden Nederland zoekt een nieuwe collega


Voor uitbreiding van onze locaties en waarneming zijn wij op zoek naar een pro-actieve, klantgerichte diëtist voor de individuele dieetbegeleiding en het geven van (groeps-)voorlichting binnen onze organisatie.

In eerste instantie per direct of uiterlijk per 01 januari 2020 (uren in overleg).


Het plannen van de eigen agenda, beschikbaarheid voor het beantwoorden van de telefoon en de digitale verwerking van de administratie (Evry) behoren eveneens tot uw werkzaamheden.

Tevens is het van belang dat er nauwe contacten worden onderhouden met verwijzers en andere zorgverleners.

Functie eisen:

  • HBO Voeding & Diëtetiek
  • Ingeschreven staan in het Kwaliteitsregister Paramedici
  • Voorkeur minimaal 1 jaar werkervaring als diëtist is een pré, maar we staan ook open voor herintredende diëtisten
  • In bezit van een auto en rijbewijs B
  • Flexibel karakter en het vermogen tot goede communicatie met de diverse verwijzers en (para)medici is een pré
  • Zelfstandig kunnen werken en in staat zijn tot multidisciplinaire samenwerking
  • Flexibele houding m.b.t. werktijden en werken op verschillende locaties

Voor informatie kunt u bellen naar Ageeth Menthen 06-20619683 (werkdagen woensdag en donderdag).

Schriftelijke reactie kunt u vóór woensdag 16 oktober mailen naar zowel Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. als Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Vandaag is het “Dag van de diëtist”, een dag om diëtisten in het zonnetje te zetten ☀️. Wij willen iedereen bedanken voor de fijne samenwerking!

Afgelopen week hebben wij met alle diëtisten én onze diëtist in opleiding een gezellig etentje gehad, zondigen mag zo af en toe toch? 

Pagina 1 van 4

Deze website maakt gebruik van cookies. Klik op 'Sluiten' om de cookies te accepteren.